Delta Generali Osiguranje generalni sponzor PSTech Racing tima

Sa velikim zadovoljstvom želimo dobrodošlicu našem novom generalnom spoznoru, kompaniji Delta Generali Osiguranje.

Ovo sponzorstvo našem timu daće jako bitnu podršku kako bi se kvalitetno spremili za predstojeća takmičenja, od kojih su najznačajnija nastavak borbe za titulu prvaka države u julu i avgustu mesecu, kao i za nas posebno bitno takmičenje – 37. Svetsko prvenstvo Mikro klase koje se održava od 20.-28. jula u Gdinji, u Poljskoj.

Posebno je zadovoljstvo za partnera imati kompaniju koja pripada Generali grupi koja je osnovana još davne 1831. godine u Trstu i koja sa jedrenjem i pomorstvom ima neraskidive istorijske veze. Činjenica da je ova grupa vrlo aktivna u podršci jedriličarskom sportu nama je veoma bitna jer znamo da ćemo raditi sa ljudima koji misle slično kao mi.

U sezoni 2013, naš tim takmičiće se pod imenom “Delta Generali PSTech Racing“.

Ionion Yachts se priključio našem sponzorskom timu

Veliko nam je zadovoljstvo da je Ionion Yachts, respektabilna čarter agencija iz Atine, odlučila da se pridruži našem sponzorskom timu.

Ionion Yachts čarter agencija osnovana je daleke 1986. Od samog početka njen osnivač Angelos Rouchotas insistira na iskrenom i otvorenom odnosu sa klijentima sa kojima gotovo po pravilu postaje prijatelj. Angelos je posvećen kvalitetu i to se ogleda u veoma dobro održavanoj floti brodova. I pored toga što stvari na njegovim jedrilicama funkcionišu besprekorno, Angelos vam je uvek pri ruci. Dostupan da vam da prijateljski savet, predloži rutu, upozori na promenu vremena.

Agencija je bazirana u čuvenoj atinskoj marini Alimos. Idealno je pozicionirana za rute po Argoliskom i Saronikos zalivima, kao i rutama do i oko Kiklada. Uz dogovor, moguće je jedrilice iznajmiti i na Jonskom moru. Flota je dobro balansirana i nudi i manje i veće jedrilice.

Angelosa smo upoznali 2006. godine i odmah se sprijateljili sa njim. Inzenjer u duši, odlično poznaje brod i svoju flotu besprekorno održava. Na njega se možete uvek osloniti da će vam dati iskren savet, čak i kada to njemu ne ide u prilog.

Zbog svega toga, izuzetno nam je drago da je odlučio da se priključi našem timu.

Ponudu Ionion Yachts brodova možete pronaći na njihovom sajtu www.ionionyachts.com.

Dobrodošli!

PSTech – Generalni Sponzor

Kompanija PSTech odlučila je 2012. godine da pomogne osnivanje i funkcionisanje PSTech Racing jedriličarskog tima koji se takmiči u Mikro klasi. Postoji više razloga zašto smo se odlučili na ovaj korak.

Kroz ovo partnerstvo želimo da promovišemo PSTech, da povećamo vidljivost i prepoznatljivost brenda naše kompanije. Želimo to da uradimo kroz  vrednosti koje su specifične za jedriličarski sport, a sa druge strane jako dobro opisuju našu poslovnu filozofiju.

U srcu uspeha jedriličarskog tima je timski rad. Sinhronizacija aktivnosti, komunikacija, specijalizacija članova tima u odredjenim ulogama i medjusobno poverenje, bodrenje i dopunjavanje su neophodni za uspeh. Upravo na taj način PSTech timovi dnevno beleže pobede na svojim kompleksnim projektima.

Jedrenje je jako kompetitivan sport. U njemu se u borbi sa konkurencijom stalno borite i sa sobom, želeći da idete brže, radite bolje, stignete pre. Posvećenost, visoke performanse i stalno pomeranje sopstvenih granica je ono što PSTech godinama demonstrira kao kompanija.

Jedrenje je viteški sport. U njemu je fer plej pravilo broj 2, a obaveza pomoći drugim takmičarima u nevolji pravilo broj 1. PSTech duboko veruje u transparentnost i poštovanje prema svojim klijentima, zaposlenima i konkurenciji.

Jedrenje je čist sport. Za kretanje se koristi samo snaga vetra. Ne zagadjuje se okolina već se u interakciji sa njom gradi uspeh. Što više poznajete, osećate i poštujete snagu prirodnih elemenata – vetra, vode, oblaka – bićete u boljoj situaciji da je pretvorite u novi metar prednosti nad konkurentima. PSTech je kompanija koja je odgovorna prema životnoj sredini i društvenoj zajednici.

Jedrenje je sport koji vas uporno sve više uvlači i angažuje. Jedrenje vas na kraju i nagradjuje. Uzbudjenjem, akcijom, a ponajviše osećanjem slobode. Mi u PSTech-u verujemo da je sloboda i poverenje u zaposlene neophodan preduslov za inovacije kojima konstantno težimo.

Na kraju prve sezone saradnje – ovo partnerstvo je već donelo sjajne rezultate.

  • PSTech Racing tim osvojio je 1. mesto na prvenstvu Srbije u Mikro klasi.
  • PSTech Racing tim osvojio je 2. mesto u Euro Mikro Kupu.
  • PSTech Racing tim osvojio je 4. mesto na Svetskom prvenstvu Mikro klase odrzanom u avgustu mesecu ove godine u Austriji.

Hrabro napred u novu sezonu idemo zajedno – PSTech Racing Tim.