Ionion Yachts se priključio našem sponzorskom timu

Veliko nam je zadovoljstvo da je Ionion Yachts, respektabilna čarter agencija iz Atine, odlučila da se pridruži našem sponzorskom timu.

Ionion Yachts čarter agencija osnovana je daleke 1986. Od samog početka njen osnivač Angelos Rouchotas insistira na iskrenom i otvorenom odnosu sa klijentima sa kojima gotovo po pravilu postaje prijatelj. Angelos je posvećen kvalitetu i to se ogleda u veoma dobro održavanoj floti brodova. I pored toga što stvari na njegovim jedrilicama funkcionišu besprekorno, Angelos vam je uvek pri ruci. Dostupan da vam da prijateljski savet, predloži rutu, upozori na promenu vremena.

Agencija je bazirana u čuvenoj atinskoj marini Alimos. Idealno je pozicionirana za rute po Argoliskom i Saronikos zalivima, kao i rutama do i oko Kiklada. Uz dogovor, moguće je jedrilice iznajmiti i na Jonskom moru. Flota je dobro balansirana i nudi i manje i veće jedrilice.

Angelosa smo upoznali 2006. godine i odmah se sprijateljili sa njim. Inzenjer u duši, odlično poznaje brod i svoju flotu besprekorno održava. Na njega se možete uvek osloniti da će vam dati iskren savet, čak i kada to njemu ne ide u prilog.

Zbog svega toga, izuzetno nam je drago da je odlučio da se priključi našem timu.

Ponudu Ionion Yachts brodova možete pronaći na njihovom sajtu www.ionionyachts.com.

Dobrodošli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>