PSTech – Generalni Sponzor

Kompanija PSTech odlučila je 2012. godine da pomogne osnivanje i funkcionisanje PSTech Racing jedriličarskog tima koji se takmiči u Mikro klasi. Postoji više razloga zašto smo se odlučili na ovaj korak.

Kroz ovo partnerstvo želimo da promovišemo PSTech, da povećamo vidljivost i prepoznatljivost brenda naše kompanije. Želimo to da uradimo kroz  vrednosti koje su specifične za jedriličarski sport, a sa druge strane jako dobro opisuju našu poslovnu filozofiju.

U srcu uspeha jedriličarskog tima je timski rad. Sinhronizacija aktivnosti, komunikacija, specijalizacija članova tima u odredjenim ulogama i medjusobno poverenje, bodrenje i dopunjavanje su neophodni za uspeh. Upravo na taj način PSTech timovi dnevno beleže pobede na svojim kompleksnim projektima.

Jedrenje je jako kompetitivan sport. U njemu se u borbi sa konkurencijom stalno borite i sa sobom, želeći da idete brže, radite bolje, stignete pre. Posvećenost, visoke performanse i stalno pomeranje sopstvenih granica je ono što PSTech godinama demonstrira kao kompanija.

Jedrenje je viteški sport. U njemu je fer plej pravilo broj 2, a obaveza pomoći drugim takmičarima u nevolji pravilo broj 1. PSTech duboko veruje u transparentnost i poštovanje prema svojim klijentima, zaposlenima i konkurenciji.

Jedrenje je čist sport. Za kretanje se koristi samo snaga vetra. Ne zagadjuje se okolina već se u interakciji sa njom gradi uspeh. Što više poznajete, osećate i poštujete snagu prirodnih elemenata – vetra, vode, oblaka – bićete u boljoj situaciji da je pretvorite u novi metar prednosti nad konkurentima. PSTech je kompanija koja je odgovorna prema životnoj sredini i društvenoj zajednici.

Jedrenje je sport koji vas uporno sve više uvlači i angažuje. Jedrenje vas na kraju i nagradjuje. Uzbudjenjem, akcijom, a ponajviše osećanjem slobode. Mi u PSTech-u verujemo da je sloboda i poverenje u zaposlene neophodan preduslov za inovacije kojima konstantno težimo.

Na kraju prve sezone saradnje – ovo partnerstvo je već donelo sjajne rezultate.

  • PSTech Racing tim osvojio je 1. mesto na prvenstvu Srbije u Mikro klasi.
  • PSTech Racing tim osvojio je 2. mesto u Euro Mikro Kupu.
  • PSTech Racing tim osvojio je 4. mesto na Svetskom prvenstvu Mikro klase odrzanom u avgustu mesecu ove godine u Austriji.

Hrabro napred u novu sezonu idemo zajedno – PSTech Racing Tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>